MAX PHOTOGRAPHY & MEDIA

Molenallee 51
7384 AP WILP
Tel: 06 – 2955 4683
E-Mail: info@maxphotography.nl
www.maxphotography.nl

Openingstijden :

09:30 – 17:00 – MAANDAG
09:30 – 17:00 – DINSDAG
09:30 – 17:00 – WOENSDAG
09:30 – 17:00 – DONDERDAG
09:30 – 17:00 – VRIJDAG
ZATERDAG GESLOTEN
ZONDAG GESLOTEN 
 

MAX PHOTOGRAPHY & MEDIA

Als fotografie studio begonnen is MAX PHOTOGRAPHY inmiddels uitgegroeid naar MAX PHOTOGRAPHY & MEDIA. Opererend vanuit het kantoor met studio in Wilp verzorg ik bedrijfs- en portetfotografie (profielfoto’s) voor o.a. websites, drukwerk, producten, werk aan de muur, evenement en beurs presentaties.

Ook voor de bouw en het onderhoud van je website kan je bij mij terecht, gezamenlijk met je huisstijl, visitekaartjes en briefpapier, wel zo makkelijk. Maar ook je aanwezigheid op socialmedia als Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn e.d. kan door mij ondersteund worden.

 Op het gebied van media ondersteun ik je ook graag met ontwikkeling van logo’s, banners, relatiegeschenken met logo’s, bedrukken van kleding, huisstijl ontwikkeling, opmaak en drukken van drukwerk zoals flyers, visitekaartjes, banners, stickers, pennen, koppen, mokken en nog veel meer!

Door de samenwerking met andere creatieve dienstverleners ben ik goed in staat om totaal (project) oplossingen aan te bieden. Wel zo makkelijk één aanspreekpunt en natuurlijk heldere en transparante afspraken.

Geïnteresseerd in een kennismaking of heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

bedrijfsfotografie | media | eenprofielfoto.nl | socialmedia-promo.nl | eenfotografieworkshop.nl